ANTI GRAFFITI

Anti Graffiti Coating laten aanbrengen

Een Likapal anti graffiti coating laten aanbrengen beschermt optimaal tegen graffiti en andere vervuiling. Graffiti is na de anti graffiti behandeling meerdere malen te verwijderen zonder dat de ondergrond daarbij beschadigt wordt. Met slechts één behandeling zorgt Likapal zo voor 20 tot 30 jaar bescherming; dit maakt het een goede investering en zeer voordelige keuze.

Al vanaf de ontwerpfase denkt Gevel Holland Protection met u mee over de ontwikkeling van uw project. Vanaf de tekentafel tot en met het aanbrengen van de anti graffiti coating zorgen wij voor de beste en meest duurzame anti graffiti behandeling.

Verhoog de waarde van uw pand of object

Door een anti graffiti behandeling met Likapal, dalen de terugkerende kosten voor het verwijderen van graffiti drastisch. En doordat Likapal, naast transparant, ook in vele RAL kleuren uitgevoerd kan worden, geeft het uw pand een complete metamorfose. Ook dit verhoogt de waarde.

Waarom graffiti verwijderen een probleem is

Waarschijnlijk heeft u veel tijd en geld geïnvesteerd om uw nieuwbouw- of renovatieproject precies de juiste uitstraling te geven. Maar heeft u ook aan bescherming tegen graffiti (en andere vervuiling) gedacht? Graffiti hecht zich bijzonder goed aan onbehandeld steen, hout en beton. Het trekt diep in de poriën, waardoor het verwijderen alleen lukt met extra hoge druk en agressieve chemicaliën. De schoongemaakte plek krijgt hierdoor al snel een andere kleur, zeker als het gebouw of object al wat ouder is en er een natuurlijke verkleuring heeft plaatsgevonden. Of nog erger: de ondergrond is door de hoge druk beschadigd en de graffiti is ondanks zorgvuldige reiniging nog steeds vaag te zien. Om weer een fraai uiterlijk te krijgen is een complete reiniging of schilderbeurt nodig. Kortom: hoge kosten en een belabberd resultaat.

Voorkom graffiti met Likapal anti graffiti coating

Likapal is een verfsysteem dat uw gebouw of object langdurig beschermt tegen graffiti en andere vervuiling. Likapal voorkomt dat graffiti in de ondergrond door kan dringen. De graffiti (en andere vervuiling) blijft aan de oppervlakte en kan hierdoor snel en eenvoudig met de speciale Likapal Reiniger verwijderd worden zonder hoge druk of agressieve chemicaliën. En het mooie is: het Likapal Systeem wordt bij het verwijderen van graffiti niet aangetast. Dus met een eenmalige investering is uw gebouw 20 tot 30 jaar lang beschermd. U zult al snel merken dat graffiti spuiters een andere plek kiezen voor hun hobby, omdat hun werk iedere keer opnieuw zo snel verwijderd wordt.

Heeft u al last van graffiti? Wij verwijderen het definitief.

Het Likapal anti graffiti systeem wordt naast de transparante uitvoering ook geleverd in diverse RAL kleuren. Dit biedt de mogelijkheid om Likapal over slecht te verwijderen graffiti aan te laten brengen.
Wanneer er opnieuw graffiti wordt gespoten, is verwijdering heel eenvoudig doordat speciale eigenschappen van het Likapal Systeem voorkomen dat de graffiti verf goed kan hechten en in de ondergrond kan doordringen. Hierdoor zal de graffiti artiest al snel een andere plek kiezen voor zijn of haar "kunst".
Na een eenmalige behandeling van Likapal, is graffiti 20 tot 30 jaar lang eenvoudig te verwijderen zonder hoge kosten.

Ook geschikt voor monumenten

Bij monumenten is het belangrijk dat het oorspronkelijke uiterlijk bewaard blijft. U kiest dan voor het aan laten brengen van transparante Likapal anti graffiti coating. Dit geeft een optimale bescherming met behoud van de historische uitstraling. Onze jarenlange ervaring met de meest verschillende kwetsbare ondergronden, maakt Likapal de beste keuze voor uw monument.

Likapal anti graffiti coating beschermt en verfraait

Wat in de jaren 90 modern was, oogt nu gedateerd. Doordat Likapal leverbaar is in alle RAL kleuren tovert u uw gebouw weer om in een modern ogend pand. U slaat twee vliegen in één klap: langdurige bescherming tegen graffiti (en andere vervuiling) plus verhoging van de waarde door een actuele uitstraling!

foto van kantoorpand beschermd en verfraait door Likapal anti graffiti

Gevel Holland Protection BV adviseert al vanaf de ontwerpfase

Gevel Holland Protection BV heeft de exclusieve rechten op het anti graffiti verfsysteem Likapal. Met meer dan 35 jaar ervaring is uw gebouw of object bij ons in goede handen. We adviseren u graag over de beste methode om uw gebouw of object te beschermen. Dit kan al tijdens de ontwerpfase, maar ook tijdens de bouw of na voltooiing van het project. Zelfs wanneer er al sprake is van vervuiling door graffiti, bieden wij de best passende oplossing. Van tevoren overleggen we uitvoerig over de werkzaamheden en de te verwachten kosten, zodat u weet waar u aan toe bent. Met een persoonlijke benadering, maatwerk en korte lijntjes zorgen wij ervoor dat uw gebouw of object perfect beschermd wordt en blijft. Likapal wordt dan ook veel toegepast door architecten en projectontwikkelaars.

Een voorbeeld: Stadshart Amstelveen

In 2006 besloot de gemeente Amstelveen te beginnen met de aanpak van graffiti in het Stadshart. De gemeente koos voor een duurzame oplossing, namelijk een permanente anti graffiti coating die onbeperkt schoongemaakt kan worden zonder dat er een nieuwe laag aangebracht hoeft te worden. Na de verschillende mogelijkheden te hebben bekeken, heeft de gemeente gekozen voor het systeem Likapal van Gevel Holland Protection BV. Gevel Holland Protection BV heeft het aanbrengen van de anti graffiti coating (Likapal) volledig verzorgd en door het afgesloten onderhoudscontract, wordt er wekelijks gecontroleerd op vervuiling door graffiti. Waar nodig worden de gevels gereinigd tegen een vooraf overeengekomen interessante prijs.
Het LIKAPAL anti graffiti systeem komt uit Duitsland waar het al 40 jaar op grote schaal wordt toegepast en ook in andere Europese landen wordt steeds vaker voor dit systeem gekozen. De ervaring leert dat deze aanpak een ontmoedigende werking heeft op de makers van graffiti. Vele tienduizenden vierkante meters gevel zijn tot op de dag van vandaag beschermd tegen graffiti en andere vervuiling door middel van de anti graffiti coating van Gevel Holland Protection BV.

Foto: van het Cobra museum te Amstelveen dat sinds 2006 beschermd wordt door het Likapal anti graffiti systeem.
Foto: Cobra museum Amstelveen dat sinds 2006 beschermd wordt door het Likapal anti graffiti systeem.

Likapal Anti Graffiti System is een product van Gevel Holland Protection BV. Vanaf de oprichting van het bedrijf, 37 jaar geleden, heeft Gevel Holland Protection zich steeds verder ontwikkeld tot DE specialist in bescherming van beton en metselwerk.
Vanaf de tekentafel tot en met de oplevering is Gevel Holland Protection uw partner in het realiseren van het beste resultaat.

Neem contact op

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en voordelen van Likapal. Ga om contact op te nemen voor vrijblijvend advies of een offerte naar onze contactpagina.